• arrakistor
    én is letöltöttem, noha semmi különbséget nem vettem észre az ie7-hez képest, hacsak azt nem, hogy végre nem kell a pluginekbe kattintani egyet aktiváláshoz.

a CSS custom cursort (URL alapján) ugyanúgy a windows .ani formátumot tölti be, a natív HTML-ben meghatározott animated gif helyett (!) /teszthez ff és ie is ajánlott/ , ehhez képest, azt írták, hogy hűde kompatibilis lesz a W3C-vel... mindez önmagában még nem zavarna, ha a telepítésnél nem kellett volna minden már előre megfontolt szándékkal lekapcsolt autoupdate és egyéb nyomorék szörvájszokat (service) visszakapcsolni. A mérete ... hát igen... a méret önmagáért beszél... Firefox2-3: 6 mega. Opera :8 mega, IE8: 15 mega... igazán nem értem mit raktak bele, ha nem egy büdös nagy trójait ha ekkora helyet foglal és ilyen bűn lassú ! A plugineket (flash, macrommedia director, java) iszonyú lassan rendereli a Firefoxhoz és az Operához képest , bár ha sok az animált gif, azokat együttesen gyorsabban teszi ki a képre mint az előző kettő... összességében soha nem cserélném le a Firefox-ra, amit a mindennapokban használok, ezernyi hasznos addonnal, vagy akár az Operára sem cserélném le a widgetjeivel és a mindentudó beépített levelezőjével.. viszont teszteli azért kell rá (is)...

Konklúzió: az IE8 egy újabb bonyodalom a webszerkesztők életében, a júzerek életében is... (mert rá kell izaddniuk a gépre) semmi előnye, de hátránya az majd biztos lesz jó sok , amitől már előre borsódzik a hátam.