Oroszlánszív#18
Én azt mondom, hogy ez a hír nem igaz, gyakran vannak olyan hírek amik nem igazak, és ez most közéjük tartozik... Tegnap előtt adott Van Damme egy interjút a vandammefan.de oldal-nak, így nyilatkozott: 06.03.2008 interjút készíttetett Van Damme-al VanDammeFan.net!!!
Pontosítok, Van Damme üzent a rajongóinak.
Van Damme azt mondta, hogy ez egy jó dolog volt, hogy Scott Adkinszel dolgozzon a "The Sheperd" című filmben. Szeretek edzeni, és képes vagyok edzeni mint a régi szépidőkben. Szeretem az új kihívásokat, legyen egy nagyon fiatal ellenfelem, mint Scott Adkins, hogy testi módon, megmutassam a tudásomat és amellett, egy nagyszerű forgatókönyv is szükséges. Ez nekem egy külön fajtájú film, amiben megmutathatom hogy az legyek aki régen.
Van Damme a boldog rajongóinak üzent: Miattad vagyok az aki vagyok ma. Nekem miattad van hangom. Igazából miattatok vagyok az aki vagyok, köszönöm nektek. Köszönet az iránti bizalmatokért.
Az én véleményem: Annyira szeretném megismerni ezt a Van Damme-ot! Nagyon jófej lehet! Egy igazi rendes ember a szememben! Annyira okosakat mond az interjúkban, és tudom, hogy ő még felfog jutni a csúcsra. Ha visszaemlékeztek 1997-ben itt volt Budapesten III kerületi Friderikusz Show-ban, akkor nagy sztár volt, akkor volt a helyzet magasfokán, és egyáltalán nem volt beképzelt sőt.. Annyira szinpatikus volt, egy igazi normális ember, aki nem a pénzért csinálja, hanem a rajongóiért és magának akar bizonyítani! Becsülöm és tisztelem! Ami pedig a mostani (rossz)filmjeit illeti, az nem miatta van, hanem mert Sheldon Lettich már lemerült mint rendező, Van Damme a "The Sheperd" alakításáért szerintem egy kicsit életunt volt a filmben... Remélem a Full Love és a JCVD filmekben jobban beleéli magát, és feljut a csúcsra! Aki többet akar megtudni Van Damme-ról, annak ajánlom figyelmébe a következő weblapot: