X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
Tauri #11957 X³ Reunion - Bonus Package 3.1.07 ugyan úgy meg van mint a másik kettőhöz. Ebben is benne van a Commodity Logistics Software MK1 és Mk2, de amint a Trade menüponton belül rányomok a Start external commodity logistics nem jön be egy plussz menü mint Ap ban ahol be lehet állítani dolgokat mint pl mennyi jump ot ugorjon, miylen wypontokat tehetek be stb stb. csupán CAS standby ba megy és kész.
Lényeg hiányzik ez a config menü.
Arra még azért rájöttem ha Additional Ship Commands Menu ben Add intermediate stops vagy mire rányomok manuálisan Inputba kér számolat, amit ha fejből jól zongorázok, akkor menni fog ez is, de körülményes és nem tudom minsen paraméterét így állítani.
Megoldásként AP val játszok
ui: a traininget ugy értettem hogy MK2 vel ugye felbérelek egy pilótát és csináltam volna neki pl egy 3 pontos vegyél valamit és add el valahol pl energy cell-t igy jön az XP neki, és később ha kell egy TS be pilóta lesz skillezett aki tudja használni a jump ot is :)
Bár most az AP hoz feltettem a rebalanced modot, és itt valami 2 milla ez a jump ...olyan árak vannak a normalhoz képest hogy juuujjj
Utoljára szerkesztette: Tauri, 2015.05.20. 22:32:12