A1274815#138
"Pont mint a vista... És ezt mondtam én is, hogy az ms elismeri hogy egy összegányolt szar a vista, és a windows 7-el kilöki a kukába az egészet. Örülök hogy ebben egyetértünk:)))"
Egy csöppet el vagy tájolva. Nem írják nulláról újra a Windows 7-et, sőt még a kernelét sem. A miniwin-t pedig akár a Vista kernelével is összehozod és nem fog 40 MB-ot enni, hanem sokkal kevesebbet.
Ergonómiai szempontból hasonlítottam csak össze őket, úgy lehet. Különben meg több dimenziós rendszerek a matematikusok szerint nem összehasonlíthatóak. Szerintük az összehaosnlításhoz át kell transformálnod (akár veszteségesen is) egyszerű valós (nem jó a complex sem) számok halmazára és ott összehonlíthatod őket.
Ha a lehetőségek szerint nézzük a Windowsos (nem power shell, wmi-t sem használok, sem WHS-t, sőt a Server2003 pláne nem a 2008 illetve a Vista prancsosrát sem használom), akkor valóban borzasztóan gyenge egy Unix-éhoz képest, de ha a projectciós transzformácót átállítjuk az ergonómiára, akkor már fordúl egyet a helyzet, igaz hogy a windowsé is megszeg szábolyokat (mondjuk a dir, vagy a copy, xcopy, diskcopy trió) de nem annyít és nem annyíra.