homeless#136
"Na mi van, szúrja a pofád, hogy van, aki meg van elégedve a Vistával?"
Neked meg szúrja a pofád, hogy nincs mindenki megelégedve a vistával? Tipikus ms fanboy szokás, hogy ha valami neki működik, akkor azt feltételezi, hogy másnál is működik, ellenkező esetben a felhasználó az idióta. Én viszont linux párti vagyok, de ellentétben a ms fanboyokkal, én legalább tisztában vagyok linux gyengeségeivel, és nagyon jól tudom, hogy nem megy mindenkinél tökéletesen.
"az álatad használt XP is szar"
Hol írtam én olyat, hogy xp-t használok? Mondjuk véletlenül ráhibáztál, mert most pl xp alól írok, de egyébként linuxot használok az esetek 90%-ában.
"lásd a Win9x-es szériát, ami a DOS-ból származott, és a végén már csak egy toldozgatott-foltozgatott sz*rkupac lett belőle"
Pont mint a vista... És ezt mondtam én is, hogy az ms elismeri hogy egy összegányolt szar a vista, és a windows 7-el kilöki a kukába az egészet. Örülök hogy ebben egyetértünk:)))
"Az, hogy fájlokat is listáz, hatalmas nagy bűn, már csak ezért be kellett volna tiltani az MS-DOS-t."
Kiforgatod a szavaimat. Mondtam én, hogy emiatt be kell tiltani a dos-t? A1274815 azt mondta, hogy szarok a unixos parancsok, mert a nevük nem türözi a funkciójukat. Én meg erre írtam a dir-t, hogy azért van ms vonalon is hasonló. Sőt a dir még rosszabb mert teljesen mást sugall, mint az eredeti funkciója. Mellesleg nevetséges összehasonlítani a windows parancssorát bármelyik unix shellel. Aki kicsit is ért hozzá az max röhög egy jót rajta. A power shell már talán labdába rúghat.