• Csaba42
    #133
    "Lehet itt isteníteni a vista-t, mert sokan bedőlnek a ms marketing gépezetének"
    Na mi van, szúrja a pofád, hogy van, aki meg van elégedve a Vistával? Verd akkor a segged a földhöz, hogy nem mindenki a Nagy Hontalan Honfoglalót bölcsességeit követi. De akkor hagy tegyem hozzá: az álatad használt XP is szar (és lehet itt isteníteni az XP-t; aki azt használja, már vagy ~2002 óta bedől az MS-nek, sőt, aki egyáltalán MS-DOS-tól kezdve MS terméket használ, az mégrégebb óta), mert nem azt a vonalat folytatják, tehát akkor a szavaidat felhasználva te is csak egy lúzer MS-user vagy.

    "Ja meg az is árulkodó, hogy az egész tízenakárhány éves munkájukat kilökik a kukába és teljesen előről írnak meg egy op. rendszert."
    Még szép, hogy X év után teljesen újraírnak mindent, lásd a Win9x-es szériát, ami a DOS-ból származott, és a végén már csak egy toldozgatott-foltozgatott sz*rkupac lett belőle (WinME, amivel ráadásul egyesek még mindig elégedettek). Most nem tudom, miért lenne jobb az megint az NT szériával.

    "hogy a dir szónak mi köze van a file-ok és könyvtárak listázásához"
    A dir a directories rövidítése (még sem lehet msls, vagy myls). Az, hogy fájlokat is listáz, hatalmas nagy bűn, már csak ezért be kellett volna tiltani az MS-DOS-t.