• dronkZero
    #8
    Hát ja. Ráadásul nem kis területet kell majd bejárni, mert egy sztori=5 pálya, egyre durvuló szitukkal, meg a legvégén egy giga-csatával. Ja és kiadáskor 4 sztori lesz, ami elvileg 20 pálya. Nem kevés.

    Nem csak egy szuperzombi van, hanem 4 játszható, meg egy AI only(túl erős lenne ember irányítása alatt), mindegyik más képességekkel, meg egyedi külsővel(tehát felismerhető). A para érzést meg az fogja adni szerintem (a képek alapján), hogy még ha csak fejre lősz, akkor is le fognak rohanni tárazásnál, annyian lesznek. Na meg hogy nem tudhatod, hogy melyik pillanatban kezdenek el özönleni. Olyan nem lesz, hogy "n, készüljetek, a sarok után durvaság jön" - mert mindig máskor, máshol lesz a tömeg. Legalábbis elvileg.

    Ami még kurvajól hangzik az egészben, hogy nem scriptelt bespawnolós hülyeség lesz, hanem egy nagy "director"-AI fogja felügyelni, spawnoltatni a zombikat, váltakozva adagolva a néhányzombis lazulást az überkemény hordában özönléssel.

    Ja, egyébként ezeket az infókat egy éve tudni lehet már. (A múltkori cikkben írták itt SGn, hogy nem sokat tudni a játékról, jól leoltottam a cikkírót, gyorsan törölve is lett a hsz-em :P )

    Elvileg idén év elejére (februárra?) ígérték, vettem is egy HL2-t, hogy ne legyen gond a Steammel ennél a játéknál. Erre eltolták év végére. 'sszák meg.