• ziipp
    Szerintem ez, khm, sérti a szólásszabadságot, mert bárkinek joga van elmondani a véleményét, addig amíg az a másikra nézve nem sértő/rágalmazó. Gondolom ezen a portálon is voltak sértő vélemények, és emiatt pereltek. De akkor nem a portált kell perelni, hanem azt, aki a véleményt mondta! Egyébként szerintem ez a pontozás/értékelés dolog nem rossz kezdeményezés, ugyanis annyi ostoba tanárral találkoztam rövid pályámon - érettségim van eddig - hogy szinte számolni sem tudom. És ellenük nem igazán lehet tenni semmit, mert a diák vs tanár -> tanárnak van igaza mindig. Én is matekos példával jövök, gimnázium: 7. osztály: egy hihetetlenül buta matek tanárt fogtam ki, épphogy átmentem évvégén. Aztán 8-dikban új tanár jött, aki alatt végig 5-ös voltam. Pedig a hozzáállásom, szorgalmama nem változott? Hogy lehet ez? LEHET hogy rossz a tanár? Nekem szerencsém volt, hogy csak egy évet voltam alatta, de mivan azokkal, akik miatta távolodtak el a matektól, és a műszaki iránytól? A tanári szakma nagy felelőséggel jár, ezért jobban meg kell válogatni, hogy kiket vesznek fel. És egy ilyen portál megfelelő felület arra, hogy a diákok - normálisan - elmondhassák a véleményüket. Milyen dolog az már, hogy érettségi előtt egy évvel, egy kezdő egyetemista fizika tanárt adni? NEM JÓ. Persze kevés a fizetés, stb. De akkor is. Ember életek "forognak kockán".