• The FlashBack
    namost nem magyarázkodásképpen mondom ezt, de soha nem nézek tévét. na nem azért mert figyelek a saját szocializálódásomra, hanem azért mert egészegyszerűen nincs időm hétközben ilyenekre, hétvégén meg mással tölöm az időmet.

Suliban mesélték ezt, és már akkor annyira szánalmasnak találtam, hogy azt mondam, ha ez fenn lesz a hétvégén torrenten, megnézem. Fenn is volt, meg is néztem.

(és végülis hülyén is érzem magam, hogy most SZIDOM, de mégis megnézem... de ha már vélemnyt mondok illik látni is, és garantálom, hogy soha többet nem fog előfordulni, eltekintve attól, hogy szerintem nem lesz hosszú életű a műsor, nade...)

Ez valami undorító. Szerencsétlen emberek mit megnem tesznek a pénzért. Nem azért mondom, mintha nekem annyira kur*a sok lenne, nade akkor is. engem nem tudnának rávenni, hogy kibeszéljem a szexuális életemet.
    Ez meg a másik. Az a legnagyobb baj, hogy emberek erre KÍVÁNCSIAK. Mások nemi életére, gondjaira bajaira (itt most az aktívra, fókuszra HÍRADÓRA!!!) gondolok.

Most senki nem mondja azt nekem, hogy az hír, hogy egy leukémiás kisfiú élet és halál között van. Elég baj az szegnynek, de ez nem igazán tartozik az egész világra...

Ez a műsor hátmeg. Kezdjük ott hogy a műsorvezető elég gyenge mentális, és szellemi képességekkel rendelkezik.
    A hazugságvizsgálót meg alapból egy szar találmánynak tartom... Képesek 12 évean aluliaknak ajánlott műsorban kibeszélni egy huszonéves nő szexuláis életét. és ami mégrosszabb ezt emberek élő adásban megnézték, majd még x millióan a tévében.
    KÖNYÖRGÖM. Nézzünk már szét. Milyen világban élünk? Milyen miédiával élünk együtt?
    Igazán elkeserítő, hogy EZEKET valaki ÉLVEZI.

Ahelyett, hogy inkább érdekes, és értékes másorokat vetítenének a kereskedelmi csatornákon, ilyen szennyekkel vagyunk teletömve.
    Elég szomorú hogy a TV2-nek, RTL-Klubnak, és társaiknak nagyobb a nézettsége mint a Discovery-nek, vagy a National Geopgraphy-nak. Ja, hogy azokkban értelmes dolgokról van szó, amikből még tanulni is lehet? Elnézést!

EMBEREK!

Minden téren szánalmas ami ebben a világban folyik. Szívesen megismerkednék azzal az emberrel akinek a fejéből kipattant ennek a műsornak az ötlete, nade azzal a pénzsóvár seg***el, aki engedélyezte, hogy EZ A SEMMI a képenőre kerüljön. Nade, mit lehet tenni? Az országnak a legnagyobb része az a társadalmi réteg, aki ezt a szennyet tekinti szórakozásnak.

SAJNÁLOM ŐKET! Sok embert megbolondít a tévé.