• imgaboy
    Hat igen.. ismét e ratyi müsor a Tv2-on... szerintem inkább a sorozatoknál kellene maradnia...pl Dr House..stb

Az viszont tény hogy ezt az amúgy lehetőségekben gazdag müsort sikerült a tv2-nek úgy ahogy van el..b..nia kezdve azzal a gyenge megnem gondolt döntéssel hogy az amúgy kiégett Jakupcseket rakták a székbe...ahol ő van az csak 2. lehet...(tv2, boomeráng...stb) ha mondjuk balázst, majkát, gangsta zoleet, havast... vagy hozzájuk hasonló bunkó modortalant raktak volna akkor legalabb a kérdező személye lenditthetett volna müsoron... a másik hogy olyan kérdésekkel mint pl jár e templomba, hány tányért visz ki egyszerre.. senkit de senkit nem lehet a tv elé ültetni... szerintem nem az rtl a jó hanem a tv2 annyira maga alatt vágja a fát hogy az szinte nekem fáj...
    Ez a müsor mindent visz.. de komolyan.. a tv2 még a sza.t is el tudja baltázni.é. mert pl a gyözike sóóó is vacak de azt pont ezert nezik annyian...

Egy baratnőm szerepel az áll az alkuban és öszehaverkodott egy benfentessel(szanekossan nem irok neveket) aki azt alitotta hogy a tv2 nepjai meg avnnak szamolva...

Jah aprorpo statisztikai felmeres... nem veletlenul osztanak ki kb 2000 mero berendezest, egy haverom is ezzel foglalokozik... es o a kovetkezot mondta....
    Egy hiteles felmereshez pl politikai letezeik egy formula.. hany szegenyet, gazdagot, tanart, munkast ,stb kell megkerdezni hogy megkaphassak az eredmenyet... na most mi emberek nagyon hasonlitunk... egy profi szinten kidolgozott felmeres meg kb 2000-3000 emberbnel(lakossag szamatol fugg)is 4-5 % os hibaszayalékú eredményt hozhat azaz 95 % pntossagu eredményt kapnak... higyetek el ezeket a statisztikai szamitasokat miliokert csinaljak szerte a vilagon es naprol napra pontossabba valik a politikai partok megrendelesei altal...