RealPhoenixx#5
2001-ben Rytkó-val beszeltem telcsin, hogy az OVB vagy annak valamilyen kore finanszirozna e egy elektronikus valasztasi rendszert, mire a valasz az volt: nem, mert mar egy teljes es tokeletesen mukodo rendszer a rendelkezesukre all!
Jottek a valasztasok, lestem 2002-ben, ha ez igy van, akkor miert nem hasznaljak.
Majd jott 2005 es ekkor ujra telefonos megkereses, termeszetesen nem valasztasi idoszakban, igy allitolag ezert volt nehezebb elerni a holgyet es ujfent feltettem neki a mar evekkel korabban neki tamasztott kerdest, de nem emlitettem meg, hogy evekkel korabban erre mar egyszer rakerdeztem, nehogy negativ legyen a viszhang.
Vagyis: az OVB vagy annak valamilyen kore finanszirozna e egy elektronikus valasztasi rendszert, (majd gyorsan meg hozzatettem, hogy ne egyertelmu elutasitast kapjak) vagy ha van esetleg egy ilyen futo projektjuk, akkor abban reszt lehet e venni valamilyen formaban?
Erre a valasz a kovetkezo volt: mar egy teljes es tokeletesen mukodo rendszer a rendelkezesukre all!
Majd jott 2006 es sehol semmi a mar 2001-ben is teljes es tokeletes rendszerrel kapcsolatosan.
Most pedig itt ez a cikk.
Nah szaz szonak is egy a vege, az OVB penzmosasait csendben es sutyiban nyomja, minden, amire komoly fejlesztest hangoztatnak, meg egyebet, az csak penz sikkasztasra valo, meg arra, hogy a tobbsegiben MSZ(hhhmmmm...)P erdekeltsegu/parti (es a sajat zsebuket masok rovasara nagy buzgon szocializalo a kozos javakat liberalisan maganak oszto) tolvajok kilos arany cuccokban flangaljanak kozpenzen finanszirozott terepeken.
NB: a csalos tipusu hitelesites szolgaltatast pedig minden bizonnyal a Netlock KFT vagy annak erdekeltsegebe tartozo ceg csinalja szamukra (ugyanugy penzmosast segitenek, mint az APEH-nak, csak konyvelik fiktiv jelleggel a kiba nagy osszegeket, meg ide oda csurrantjak, cseppentik, mint a ven ember, aki mar nem birja visszafogni magat mikozben a vc-re rohan!)