• peat666
    "Azt ezexerint te tudnád megmondani miért!? " Látod tudsz te értelmeset kérdezni, márcsak a tükör elé kell állnod és a már megfelelő személynek feltenned :)) sry, de nem én okoskodtam ;)
    A wii szélesebb csoportot céloz meg, másfajta géppel ennyi a "siker" titka. Sok x360/ps3 tulaj is megvásárolja, míg az elég ritka hogy valakinek x360 és ps3-a is van. Idősebbeket és gyerekeket is megcéloztak vele a régiek mellett, most pl úgy néz ki a játékok alapján hogy programot fejleszteni a régiekre éri meg, elég sok "hardcore" játék jön rá. Lehet a wii lufi már ki is pukkant az új fogyasztói rétegeknél, ezért erősít wii fitel pl nintendo hogy újra megfogja őket.
    Ezek a tények, melyeket te is tudsz ha akarsz ;) A ps3/x360 ugyanazokat az embereket célozza meg, ráadásul nagyon közeli teljesítménnyel (erről még mindig mennek a viták, én ezt látom sry).
    Azt sokan elfelejtik hogy GC elég izmosnak számított akkoriban mikor kijött, mégsem lett valami nagy siker. Kb olyan volt ps2-hez képest, mint ps3 most x360-hoz képest, nem átütő erejű játék szempontból. Ps3-nál látták h ugyanaz a helyzet, szerintem ezért csúsztak inkább csak blu-val jöjjön alapon hogy valamiben azért mást nyújtson ha nem is játékban. Mondhatni nintendo már akkor megérte azt amit most átmenetileg a ps3 csak mivel kisebb cég muszáj volt gyorsabban stratégiát változtatnia. A potenciál kérdés meg fura. Ps3-x360-nál grafikai és fizikai fejlődést tudnak nyújtani a programok, a "hadonászás" (ahogy ti mondjátok) valóban újféle valami ami sokakat megfogott és még sokféle felhasználási trükkje van egy ideig, szerintem mindegyik potenciál és annak szinje megint nem egyéni szubjektív véleményen alapul.
    "Vásárlási szempontból mindegyik gép kompromisszum" ez meg igaz, mindegyiket elcseszték valahol. Mégsem vagy fanboy? :)Az én tökéletes konzolom: ps3 minőség+erősebb vga akkor má+wii irányítás+harmad annyi játékfejlesztési idő mint most egy ps3-nál. Lehet most írtam le a ps4 adatait. :)