Markus Schulz
 • exTrem
  #7247
  Kedves Sound of Cream rajongók, Tisztelt közönségünk!

  Sajnálattal kell tudatnunk veletek, hogy az október 21-re leszervezett 5. Sound of Cream születésnap Andy Moor-al, és Aerofoil-al nem lesz megtartva.

  Ennek oka a következő:
  Sajnos ez az ország még nem tart ott, hogy két TRANCE rendezvényt el tudjon bírni két egymást követő napon. Mi hónapokkal a Markus Schulz esemény előtt már meghirdettük az Andy Moor bulit, sajnos mégis jelentkezett egy ilyen fajta rendezvény október 22-re. Érdeklődésünk után a szervező cég elmondta, hogy sajnos nem volt más dátum, de mi úgy érezzük, hogy ott lehetett volna egy november 31-is, amivel segíthettük volna a zenei stílus jövőjét és így mindkét bulit akadályok nélkül meg lehetett volna tartani, hogy ezzel a közönség se sérüljön. Magyarországon úgy néz ki, ez még mindig nem tud működni, hogy két trance stílusú rendezvény meg tudjon maradni egymás mellett. Prágában ezt már láthatóan is megoldották a Transmission dátumának áthelyezésével.

  Természetesen a Sound of Cream örül annak, hogy MARKUS SCHULZ ismét eljön hozzánk, de mi nem szeretnénk, hogy ez a kis Trance család választás elé kerüljön, hogy hova is menjen... Ezzel a lépéssel sikerült ismét VELETEK kiszúrni, azokkal, akik szeretik ezt a zenei stílus. Tudjuk, hogy ez ISMÉT egy csalódás nektek MAGYAROKNAK, akik nem milliókból éltek, hogy két ilyen rendezvényt el tudjon bírni a pénztárcátok, de MI MEGÍGÉRJÜK, hogy bepótoljuk!

  Ahogy eddig is, ezután is veletek leszünk és NEKTEK fogunk partikat szervezni!

  Találkozunk novemberben, és MI kérünk ELNÉZÉST TŐLETEK, hogy elmarad a buli!
  Jó szórakozást a a Studioban!
  Trance forever!!! ;)

  SOC Team