BlackRose#25
Csak az a baj, hogy ez nem globalizáció - még akkor sem ha annak nevezi a propaganda. Ez a politika és a nagytőke fuziója, a mindenható megszületése, és mivel mindenható nem lehetsz lokális szinten akkor globálisá teszik azt amit egyébként inkább politikai-korporatizmusnak kellene nevezni.
Különben nem értem mi gond van ha valaki véleményt nyilvánit. Én nem mondtam, hogy mindent tudok, csak azt mondtam amit gondolok, az saját véleményem - ami lehet jó is és rossz is nem? Különben, hogy mi jó a részvényeseknek ezt nem lehet tudni, csak feltételezni lehet... és a jövőt nehéz előrelátni. De amikor valaki 50%-al túlfizeti a piaci árat akkor az már elég kérdéses a részvényesek zsebére nézve mert nem gondolod? Ha az MS menedzerei annyira jók, hogy ekkora pluszpénz is betudnak hozni akkor miért nem bővítik és fejlesztik a saját meglévő rendszerüket, mert az MS nem olyan dolgot venne itt ami neki nincs, ami van a Yahoo-nak az mind van az MS-nek is, itt másról szól a mese. Különben mit szólsz ahhoz, hogy az MS történelmében soha egy centet sem vett hitelt, és most ha ez mejön akkor igen egy részét hitelből finanszíroznák. Hitel csak akkor jó ha nincs jobb, ha muszáj, tehát alapjában egy cég aki milliárdokat tart a ysebében és ezt jó betudná fektetni, hitelt vesz fel, hogy olyan dolgot vegyen ami már van neki és méghozzá teljesen non MS platformon... az nem lehet jó a cégnek és a részvényeseknek semmi képpen. Szeretném látni azt a tudományt ami meggyőzne, hogy tévedek.