Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Mielőtt belemennék, csak hogy érezzük honnan indulunk:
"Irasidus - tegnap, 13:52
Hazug vagy, és troll. Ennyi. Érdemi vitát elvesztetted rég. Ezek utan nincs semmi jogod követelni semmit, anyádat csicskáztasd, jó? Mint írtam vastag bőr van a hazug pofádon, semmi szégyenérzet nincs benned?! Nem húznál el?"
Ezért általában egy hét pihenő jár. Na de nézzük:
Elolvastam mindkettőtök utolsó 50 hozzászólását. Nexus leírja a véleményét - akár egyetértesz vele, akár nem, ez a fórum célja - kulturáltan vitázik, ahogy illik. Ellenben a te hozzászólásaidban a személyeskedések mellett csak azt olvasom, hogy nincs igazad, hazudsz, stb. Ha 4-5 szóváltás után sem értesz egyet valakinek a véleményével akkor lépj tovább. Úgysem fogod meggyőzni. 60%-ban én sem szoktam egyetérteni Nexus-al, épp ezért nem szállok vitába vele, max 1 kommentben leírom mit gondolok. De leállni napokig hazugozni és hisztizni valakivel...
A internet nem úgy működik, hogy kirakunk mindenkit aki nem ért egyet velünk. Ha zavar, akkor ignoráld. Ízi.
Miután megúsztad az előzőt, a következő anyázásért dupla pihenő jár (ami egy fél account ban).
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.08.31. 21:58:01