1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • MerlinW
    #1586
    Nézd, ha téged meg tud sérteni egy arctalan, ismeretlen, névtelen valaki az ország-világ másik feléből... nos, ugyan nem vagyok én senki, de szerintem neked kellene magadba nézned:) Tudom, hogy sokan magukra veszik ezeket - ezért tart a szociális média ott, ahol - de míg az életben lehet, hogy kiosztanék pár maflást, online felőlem az idők végezetéig sértegethetsz, mert egyszerűen nem érdekel:) Tök egyszerű ignorálni bárkit online. 15 éve vagyok itt, 70 ezer hozzászólással és egyetlen alkalommal sem sikerült személyes vitába keverednem senkivel. Vajon miért, és hogyan?:)

    Ha nem értesz valakivel szót, nem tetszik a stílusa, egész egyszerűen nem veszel róla tudomást. Ha valaki cél és ok nélkül sérteget, személyeskedik és a többi (ami a moderáció menüpont fel van tüntetve), és baromira nem tudsz együtt élni vele, más forumozókra is hatással van, akkor szólj nekünk és intézkedünk. De a hajhúzogatás nem érdekel senkit, mert ezzel az erővel le lehetne kapcsolni a Zinternetet.