Keresek űrben játszódó, a régi elite játékhoz hasonló, de online játszható játékokat.
-
mzprox #10 Keresgéltem én is a neten, gondoltam belinkelek néhányat azok közül, amiket találtam, hátha valaki ismeri valamelyiket és tudja ajánlani (vagy ép ellenkezőleg :) ):
darkspace
ez egy régi, fizetős mmo
vendetta online
szintén fizetős mmo
Battledawn
ez valami jó kis stratégiának néz ki, ingyenes, még nem mélyedtem el benne
Alább még néhány ingyenes űr-játék, többnyire ezek is stratégiák:
(rengeteg ilyen témájú stratégiai mmo-t találtam, lehet ezeknek is kéne egy topic, hogy melyik jó igazán. Elsősorban a játékidő beosztás ami nem világos ezeknél, az oké ha egy nap van 1-x kör, vagy egyhuzamban lejátszható az egész, de az hogy annyit játszol amennyit akarsz és aki többet játszik előnyben van nem teljesen oké)
Tarsusempire
stars-empire
pardus
swcombine
Végül megemlítem még a space rangers játékot (a link a második részre mutat, de én csak az elsővel játszottam igazán). ebben minden van, ami jó, de sajnos csak single player. (A játék egy három faj által benépesített galaxisban játszódik, amit ép egy gonosz alien faj készül megszállni. Mi egy független hajóskapitányt alakítunk és abban, hogy mit teszünk teljes szabadságunk van. lehetünk kalózok, kereskedők és nézhetjük tétlenül, hogy a gonosz alien szép lassan elfoglalja a galaxist vagy beszállhatunk az ellenük folyó harcba nagy hatást gyakorolhatunk így a galaxis sorsára, de mi végig csak egy kis hajót irányítunk (amit persze lehet fejleszteni). a játék nagyon hangulatos.