• Frayer
    Pajti, én x86 os magokra gondoltam.
    Azaz általánosított lenne. Szerintem nagyon fontos,hogy megmaradjon az x86 kompatibilitás, úgy talán lenne is neki jövője.
    Gondolj bele, milyen lenne egy 1000 magos webszerver, adatbázisszerver, vagy milyen jól jönne a cad-cam szoftvereknek, vagy render parkoknak.
    Azért általános x.86 os magok kellenének, mert így elég lenne csupán azt a drivert megírni az bármely op rendszer alá, amely a szálakat kezeli, azaz olyan függvényeket szolgáltat szoftveresen amely lehetővé teszi a magok közti kommunikációt, mely egyszerű megszakítoskkal lennének megvalósítva hardveresen, semmi túl bonyolítás. Minél egyszerűbb annál gyorsabb is lehet.
    Nem kellene foglalkozni a programok átportolásával. Még a quake is menne rajta , igaz egy magon.

A buszrendszer nagyon rövid lenne, olyat képzelj el mint a négyzetrácsos füzet, minden csomopontban egy mag.
    És akárhova címzed a forgalmat, maximum csak 1 szer kell váltania buszt, így bárhova eljuthat az adat a lehetséges legrövidebb időn belül. Ha 2d-s rendszerben gondolkozol.
    A vezetékek hossza meg csupán annyi amennyi kell ahoz hogy 32 db kis magocskát sorban összekössön.

valami ilyesmi lenne a buszrendszer:

+-+-+-+-+
    | | | | |
    +-+-+-+-+
    | | | | |
    +-+-+-+-+

A "+" ok a csomopontok és az ott található mag két busszal van összekötve.
    32 x 32 rendszerben.