NBA Street Homecourt (Xbox360)
  • Display
    #36
    Nem igazán van összehasonlítási alapom az NBA 2K8 / NBA Ballers Choosen One témakörben. Az NBA 2K8 demot próbáltam eddig, és az NBA Live 08-at.

    A 2K8 egészen más, sokkal inkább szimulátor jellegű, az irányítás elég nehézkes. (Állítólag bele lehet jönni - ez biztos így van, csak gyakorlás kérdése). Engem grafikailag nem fogott meg, leszámítva azt hogy az EA Sports-os NBA-vel szemben itt bizonyos dolgok jobban ki vannak dolgozva. ( Nézőközönség, szünetek közötti show).

    Az NBA Live 08 viszont nekem jobban bejött. Valahogy hype-osabb és sokakkal ellentétben engem inkább lekötött, függetlenül attól hogy demo változat. A grafika szép, a visszajátszások úgyszintén, és játszatóság szempontjából is ott van ahol lennie kell.

    Ha jól tudom akkor az NBA Ballers Choosen One-t a Midway készítette. A Gamespot értékelése 5.5/10. Ezzel szemben az NBA 2K8 8.5-öt kapott. Gondolom ebben is license-elve vannak a játékosok és a csapatok, és ettől függetlenül simán jó lehet.Ha inkább az arcade jellegű dolgok jönnek be, mint a Street Homecourt esetében akkor Choosen One. Én a 2K8-et választanám, de leginkább az EA Sports-os NBA Live 08-at.