1: Xerobank böngészővel , a TOR hálózaton keresztül f*ssá titkosított és szétszabdalt csatornáKOn keresztül emailozok jó[email protected] címmel, úgy hogy percenként változik a végponti IP-m , egyik percben még Mexikóban vagyok a következőben már Indonéziában.
Ha vissza is tudnák fejteni hogy ki volt jó[email protected] és melyik IP címekől írt, valamint ha vissza tudnák fejteni az 1024 (!) bites kulcsokat kb. úgy 278 szeptillió év alatt, és vissza tudnák nyomozni hogy milyen útvonalakon haladtak a kódolt csomagjaim darabkái (!) (pl.: az egyik megjárta előbb franciaorszgáot a másik ausztrián keresztül haladt)
akkor is mit találnának???? azt hogy egy parkból loptam valakinek a nyitva hagyott WiFi hálózatát egy kamupista nevű laptopról sz*rrá kódolt fáljrendszerről amit röhögve szétzúzok bármikor a rendőrök orra előtt még akkor is ha soha nem tudnák egyébként se dekódolni...
Nekem az ilyen bénaságtiporta senkiháziak ne próbálják beadni, hogy ők a f*sza gyerekek, mert még el is hiszem.
Továbbá, én is gratulálok a havi 60 giga (kód nélküli) lewarezolt adataim tárolásához és további sok tárhelyet és nemalvást kivánok nekik.