willcox#44
Hirtelen milyen mimóza lettél! Pedig a "Halistennek nem rajtad mulik" és "A hulyeseg nem nepcsoportfuggo, ezt bizonyitja a hozzaszolasod is" után mégis mit vártál?
Tudod, aki olyan kijelentést tesz, miszerint "hogy viszonyulok a kokardahoz, vagy fintorgok az Arpadsavos lobogo latvanyatol" az ne nagyon nevezze magát magyarnak. Tudsz magyarul, lehet, hogy Magyarországon is élsz, de ettől még nem leszel magyar, mint pl. az a kínai sem, aki itt él, megtanult magyarul, de szarik itt mindenre, mert a "szíve" Kínához köti. Nem kell belekötni a példába, mert minden célzat nélkül inkább kínait írtam, mint zsidót, pedig akár azt is írhattam volna.
Sajnálatos módon már nincs csendőrség, pedig nagy szükség lenne rá. Amit és ahogy a csendőrség annak idején ellátott, illetve amit (bár csak jelképesen, de) a Magyar Gárda ellát, arra a feladatra a rendőrség tökéletesen alkalmatlan.
Az igaz ugyan, hogy a Magyarországon élő lakosság nagyon heterogén, de nehogy már valamelyik nem eredendően magyar népcsoport akarja megmondani a magyar többségnek, hogy itt mit és hogyan kell. Örüljenek, hogy itt lehetnek, alkalmazkodjanak, de ha valami nem tetszik, akkor kívül tágasabb.
"vmi senkihazi jottment paraszt lehazarulozzon" - ha jól sejtem, akkor te nem a példában szereplő kínaiakhoz tartozol. Mindenesetre, ha te egy magyart le-senkiházi-jöttment-paraszt-ozol, akkor ne is csodálkozz azon, ha köpködnek rád. Nálad sokkal magyarabbnak tűnnek az itt élő, eredetileg svábok, tótok, szerbek, törökök, horvátok, olaszok, görögök, lengyelek, mert ők be tudtak illeszkedni.
""Ékezetekről egyébként hallottál-e már?" hallottam, de sajnos nincsenek." - akkor talán kérjél meg egy hozzáértő embert, hogy tegye lehetővé neked.