sKie#42
Megneztem amit linkeltel. Okes, en ezt elfogadom. Attol, hogy a jobboldalt tamado hozzaszolast irok, meg nem jelenti, hogy a baloldal vedelmere kelnek, nekem nem kell bemutatni egyiket sem. Demagog baromsag az demagog baromsag marad, igazabol a nepcsoportokkal valo dobalodzasra ertettem.
"a te szerencsédre is." "lehet, hogy nem véletlenül?" Na ennyit arrol, hogy mas emberek velemenyet elfogadjuk, tiszteletben tartjuk. Pontosan az ilyen es ehhez hasonlo gondolkodasmod az, amitol a hideg kiraz. Magyar vagyok, magyarnak tartom magam. Azt, hogy vmi senkihazi jottment paraszt lehazarulozzon, mert nekem nem tetszik az, amit gondol es tesz, pedig kikerem magamnak. Melysegesen felhaborit az a magatartas, hogy "Majd en megmondom ki a magyar.". Nem posztja ilyen kijelenteseket tenni senkinek sem, hogy "Aki magyar velunk tart.". Azt, hogy a jelkepeinkre, hogy gondolok pedig nagyban befolyasolta a mar egyszer leirt magatartas. Attol en tisztelni fogom a jelkepeket, de undoritonak tartom, hogy az alapjan itelnek meg, hogy, hogy viszonyulok a kokardahoz, vagy fintorgok az Arpadsavos lobogo latvanyatol egy magyargarda felvonulason. Mit keres az ott?
"Ékezetekről egyébként hallottál-e már?" hallottam, de sajnos nincsenek. Masolgatni meg nincs kedvem.