• sKie
    Halistennek nem rajtad mulik. A demagog baromsagot meg mellozzuk, hogy kivel van baj. A hulyeseg nem nepcsoportfuggo, ezt bizonyitja a hozzaszolasod is. Az, hogy vkik a magyarkodastol hidegrazast kapnak, az azert van, mert kialakitottak bennuk (bennem is). Kisajatitottak a szot, hogy "magyar" es emoge felsorakoztattak a sajat cimszavaikat. Ezaltal sugallva, hogy ha te nem ugy gondolkodsz mint ok, akkor te nem is vagy magyar. (Ezt en megkaptam mar parszor.) Na nekem ettol borul fel az egyensulyom, oda jutottunk, hogy ha en kokardat teszek, akkor en mar keszenallok Erdelyt visszafoglalni, meg ilyenek. Na kosz nem, ez nem errol szol, undorito dolog egy nemzet jelkepeit politikai celokra felhasznalni es ezzel probalni megosztani az orszagot. Hulladek aki ilyet tesz.

A temarol annyit, hogy ennel sokkal aggasztobb az, hogy az emberek keptelenek a -ba -be, -ban -ben helyes hasznalatara. Valamint a "muszaly", "huje", "ijen" szavak leirasatol kapok sokkal inkabb hidegrazast, mintsem a lol, rofl, imo, afaik, asap eloszavas hasznalatatol. Ezek ugyanis jovevenyszavak, roviditesek, amiket bizonyos retegek hasznalnak. Az "Iskolaba vagyok", "Buliba" es hasonlok viszont az alapveto nyelvtani szabalyok ismeretenek/hasznalatanak totalis hianyarol tesznek tanubizonysagot, valamint hasznalojuk ertelmi szinjerol.