DW#52
így van...ott a hwsw és a prohardver. Csak azt mondd meg nekem, te hány PDA tesztet olvastál a Ph-n? No és hány nyomtatót? Esetleg tunert (igaz, ebből volt, de nem annyi mint a print lapokban)? PNA? PDA? Notebook? GPS teszt? DVD-író? HD DVD? Blu-ray? Hibrid írók (aminek ugye már nincs értelme, hogy a hd dvd megdöglött)? Sorolhatnám még, folytatva olyan pofon egyszerű dolgokkal, mint pendriver (readyboost is). Szoftvertesztet már meg se merem említeni.
Két tonna más hardver típusú hardver van, nem csak alaplap-cpu-memória-vga. Én épp ezért szeretem a printet. Rengeteg apró kütyü van benne és nem csak azt látom benne, hogy jajj már megint egy alaplap, amiben csak az a különbség, hogy ezen van firewire is, amazon meg esetleg vmi heatpipeos csodahűtő...no aztán van köztük 30 ezer ft különbség viszont teljesítménykülönbség 30 táblázaton át bizonyítva, hogy 1% se. No meg aztán olyan témákat is érintenek, ami IT-hez kapcsolódik, de nem feltétlenül mély hardveres vagy szofveres. Engem ezek az írások kikapcsolnak, szórakoztatnak és gondolkodásra késztetnek, nem pedig arra, hogy nyissam ki a pénztárcámat egy új VGA-ért, amit aztán két hónap után vághatok a kukába, mert kijött a Kvék 6 és megint nem fut normálisan (vagy pénz híján csak csurgassam a nyálam). Amúgysem vagyok nagy játékos, tehát az extra játékra való vackok hidegen hagynak (játékos egérpad tesztek rulez, na annál lejjebb már nem lehet menni, úgy gondolom.