• USAMEN POWER
    Igazad van ebből a vitából, mókuskerék lett. De asszem te vagy az aki nem kezd, hanem már kifulladt. Én nem félek másokkal buszon vagy akárhol szóba állni, de ha azzal kell szóbaállni akit én utálok, nem hiszem hogy kötelességem.
    Azthiszem hogy az óvodás hülyeségből kinőttem hogy kié az utolsó szó. Én itt nem azért firkáltam hogy enyém legyen az utolsó szó vagy a dicsőség, a célom csak annyi hogy meggyőzzek másokat, az más kérdés hogy nem sok sikerrel, de ha sikerül az nagyobb örömet okoz mint az utolsó szó dicsősége.
    Az ugyancsak más kérdés hogy te mért mókásan fogod fel amit én vagy epikurosz firkáltunk, de hogy valaki a bűnözés pártján áll az egyálltalán nem vicces.
    Énse folytatom a vitát, mivelhogy vita nincsen partner nélkül, de ha látok olyat amit nem tudok szónélkül hagyni valószínü hogy megírom rá a véleményem, ezért hívják ezt fórumnak. De látom megváltozott a meggyőzési stílusod (már nem az idézetek szerkesztése más szövegéből, és annak a fikázása volt előtérben, hanem a saját szerkesztett értelmes szöveg, hogy ezt elértem az nagyobb öröm számomra) És ne érezd kényelmetlen helyzetben magad mert epikurosz az aki 50 felé jár, én jóval fiatalabb vagyok.