USAMEN POWER#160
Tirpitz: "addig te lapítottál és olvasgattál, beleszólni már nem szóltál bele" Én nem szoktam lapítani, mert nem vagyok sunyi alattomos. Mivelhogy ez nem chat megírom a véleményt és lelépek, amikor visszajövök megint megírom, és csakugyan lelépek. Persze elhiszem hogy te grafomániás vagy és egésznap itt ülsz csakhogy kinyílványítsad hogy te vagy az okosabb és az olvasottab. Ugyebár jogász leszel há hogyis mernek veled egyáltalán vitatkozni.
"ideröffents" na ez már megint egy újabb sértegetés. Én nem ideröfögök hanem válaszolok másoknak, és véleményt alkotok egy témáról.
"[ha már a kedvemben akarsz járni: házat nem lehet kirabolni, mert nem személy. amiről te írsz az betöréses lopás.]" Már megint érted hogy mit akarok kifejzni, de teszed itt az okosat már megint. De ugyebár leendő jogásszal beszélek ne is merészeljek szakszavak helyett közszavakkal beszélni.
"Btk. 269.§ Közösség elleni izgatás. Csak azért szólok, mert ha nem csak neten anonim módon, hanem névvel ellátva kifejted ezt a remek gondolatot, akkor 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethetnek" Ó ezt nem tudtam. Lehet hogy jól is járok a végén álltalad nem fognak lecsukni. De megnyugtatom a lelkivilágod, nem fogok szennynép elleni feliratos táblával a parlament elé vonulni, meg névvel ellátva bárholis ezt kijelenteni.
A vonatozás kapcsán: Remélem jól utaztál egy cigány társaságában. De ugye nem vártad hogy pont egy nő fog téged kirabolni? Az ilyenfajta bűnözések többségét férfiak követik ell és nem nők.
"Mindenki hibás, mindenki bűnös, csak te, meg úgy általában a magyarok nem. Aha" Én spec nem vagyok bűnös igaz megállapítás, de ha már itt tartunk nem mindegy hogy egy ember hol bűnözik a hazájában vagy külföldön és rontja a külföldiek véleményét más népről pl. ha egy magyar Ausztriában bűnözik valószínü hogy az osztrákoknak negatív irányban meglesz a véleményük a magyarokról. De bűnözni sehol se helyes !!! Én a cigányokról álltalánosságban beszélek, nem emberekve szedve, és ez épp elég ahoz hogy utáljam őket. Ha lehet ne fordítsd ki a szavaimat mer a zsidókkal semmi bajom. Ha ezt igy kimondtad hogy mér kéne utálni őket, valószínü hogy te utálod őket.
"Öngól. Most akkor idézem mit írtál akkor, rendben? ...viszont érdekel amég itt élek hogy biztonságban érezzem magam az utcán, és hogy ne lepjék el az országot minden jött ment külföldiek.(nem akarok célozgatni mer megsértenék valakiket) (az ország már eladósodott, talán a közterületek még nincsenek külföldiek tulajdonában)" Ha valóban okos vagy ebből mért nem jöttél rá hogy (ITT a válasz)itt élek ? MÉG És ezért valószínü hogy nem élősködhetek más országban, és nem is fogok (mondtam már hogy miért)
"cigányzsidóeszkimó szinten fetrengenek a saját szellemi hányadékukban"
Amit te írsz az nem szellemi hányadék ?
"Epikurosz írta a kisujjában van dolgot, tőle valahogy hihetőbben hangzott, talán mert eredeti volt, ez meg már nem az" Ugyanaz a dolog ha mástol hangzik el az már nem eredeti, megváltozik a jelentése talán ? Kérted hogy ne nézzelek hülyének. Sorry ! ezek után annak kell hogy nézzelek.
"Te cizellált, szofisztikált stílusoddal nem vehetem fel a versenyt"
Én nem írok körül semmit lehet hogy az előző irásaimban is sok volt a példa de a lényeget ki lehetett venni. De te állandóan csak a szakszavaiddal jössz mintha ettől okosabb lennél.
Ebből az írásomból én azt szűrtem ki idáig, hogy elkaptam tőled ezt a rossz stílust. A könnyebb változatot csinálom, mások meggyőzéséhez márha ezt annak lehet nevezni. -> más véleményét fikáztam úgymond. De te az összes válaszaidnál ezt csináltad és csinálod, és ha magadat annyira olvasottnak tartod próbálj meg
felhagyni ezzel mert a károdra vállhat.
De amint látom te nagyon véded a cigányokat és a betelepülő külföldieket. Ez azt jelenti hogy te nem vagy igazi magyar, én se vagyok az, amely népet utálok azt csak álltalánosságban utálom, különben nem akarnák eltakarodni innen az usaba minnél hamarabb. A Demográfiával foglalkozó kutatók a magyar nép eltünését a közeljövőbe helyezik ugyanis a magyarok száma csökkenő tendenciát mutat, erre meg rengetek külföldi (nem az osztrákok, németek mert azok csak növelhetik az ország színvonalát, itt a kínaira, cigóra, gondolok)betelepül. Még visszasírod a cigány meg egyébb élősködő nép elleni feliratokat, ellenkezéseket, utálatokat, amikor kimész az utcára és te leszel a kisebbség. Ez hogy ennyire véded őket talán azért van mert a nagyobbik részével nem találkoztál (bűnözők) ebből kifolyólag én a kisebbik részével nem találkoztam (becsületesek). A tapasztalat alkotja a véleményemet. De ne érts félre a kínaival sincs bajom ok ?