tirpitz#154
Na akkor azt hiszem tán erről ennyit kedves Epikurosz. Egyáltalán nem reagálsz a hszeimre, csak mindig új és új dolgokat vetsz fel. A gyerekeket nem azért hoztam fel, mert marketinges beütésem lenne, hanem csak ezzel példáztam hogy kinek mennyire szar a lelke. Ez sem esett le, vagy csak próbálsz a kékén is csomót keresni, de nem csodálkozom. Bár őszinte leszek, hízelgő volt, hogy magához az ördöghöz hasonlítottál.
"Én csakis az értékekben, a tiszteséges munkával létrehozott értékekben hiszek, és te, aki ismeretlenekkel a vonaton leállsz cigizni, nyilván ezzel, áttételes hatásai miatt is, nem fogsz egyetérteni." Egyáltalán nem értem mit akarsz ezzel mondani. Nem szabad ismeretlen emberekkel leállni a vonaton beszélni? Röhejes vagy már megbocsáss. Te nem vagy nagyon magányos ember? De látom a történet lényege sem esett le, (sőt! leszűrted, hogy a szarból felkapaszkodó hátrányos helyzetűvel sem állunk szóba, aki mindent a tisztességes munkával ért el úgy, hogy mínuszból indult) mindegy ezen már nem akadok fenn, megszoktam tőled.
Én meg csak szólok, hogy magasról teszek rá, hogy te mire vagy vevő és mire nem. Gondolom hasonlóképp vagy vele te is, különben nem olyan hangnemben írnál, mint amilyenben. De kifejezetten tetszik, hogy usaman hülyesége után te új erőre kaptál, mikor már megbeszéltük, hogy nekünk teljesen felesleges beszélnünk.
"Én a hozzászólásokat elemzem magamban, és a szóhasználat, a stílus alapján belövöm a vitapartnerem. Persze, van hangulat, másnaposság, emiatt soha nem alkotok véleményt egyetlen hsz. alapján." Épp ezt tettem én is (és kérlek ne csúsztass, mert usamannak nem egy hsz-e van itt, hanem 5-6 abból tán már engedtessék meg, hogy következtessek erre-arra), és leszűrtem hogy usaman nem egy kifinomult, olvasott, tanult ember. És nem jutott eszembe hogy határon túli lenne, mert ez azt jelentené hogy a határon túliakat nem kifinomult, olvasatlan, tanulatlan embereknek tartanám, holott nem. Egyébként usaman, kérlek mondd már meg, hogy tényleg határon túli vagy -e (de nem fülleneteni ám, hogy csakazértis az elvtársadnak legyen igaza)?