tirpitz#148
Jó, hogy helyreteszel néha, és magamba nézhetek, meg elszégyellhetem magam. Most is rettenetesen emésztem magam, mert nem nyomoztam ki, hogy usamanpower határon túli magyar. Merthogy én neki mondtam, hogy minden joga megvan engem kioktatni a szövegértelmezésből, stílusból, nem Neked. Vagy most mindketten határon túliak vagytok? Mindegy, semmi sem lehet mentség arra, hogy ezt nem tudtam, lévén nem ismerlek Titeket, nincs ráírva az adatlapotokra, nem mondtátok, de nekem ezt tudnom KELL. Piszkosul szégyellem magam. Még egyszer elnézést...
"Na, nem húzom: ezek külsőségek. Azt kell nézni, mi van a lélek mélyén." Már megbocsáss, de nem tudom kinek van "szebb" lelke: annak aki ha ránéz egy roma csecsemőre, az azt gondolja hogy bazdmeg ezek csak szaporodnak, hogy még többet lopjanak, ha ránéz egy zsidó gyerekre, akkor az ország kiárusításán agyal, vagy annak aki egy roma/zsidó/berber/magyar emberben csak az embert látja, előítélet nélkül. Ördögben, démonban nem hiszek, az emberi gonoszságban, hülyeségben, rosszindulatban, előítéletekben sajnos hinnem kell, mert van. Ezektől ráadásul még félek is.
Az off-topicon meg szerintem ne aggódj, mert folyamatosan azt csináljuk, lévén az AIDS köztünk szóba sem került:)