• USAMEN POWER
    Tirpitz hidd el végig olvastam az egészet, és epikurosznak teljesen igaza van (persze az agy témánál még multkor nem értettem vele egyet) Te többet szídtad epikurosz állításait, minthogy saját véleményt alkottál volna a dologról. (Nos az utóbbi a nehezebb) De itt nem kell egyik szídja a másikat, jobb vagy bal oldal egyszerűen kőrbe kell nézni az országban. Csődben van !!! Ezek után le kell vonni a következtetést hogy melyik kormány ideje alatt volt jobb, vagy lenne jobb ország vezetőjeként. De tenni ugyse lehet a dolgok ellen. Max kimész a parlament elé, vagy jóra szavazol. (Az utóbbival többet elérsz)De persze nem lehet már megállapítani hogy melyik lenne, vagy melyik a jobb. A cigányokkal kapcsolatban meg saját magamon tapasztaltam pár dolgot, nem nehéz kitalálni hogy mit. Pattanás a magyarokon, ez van és nem lehet elüntetni őket. Persze egy népet nagyon szeretnek egy két társadalomba nem illő emberről megítélni. Ha egy magyar külföldön kirabol(a kedvedért tirpitz nem lopni)egy házat nem azt mondják hogy X ember hanem hogy magyarok és ebből jön a következtetés. Lásd Magyarok - Osztrákok, de a magyar az nem élősködő nép. A magyarok kimennek külföldre dolgozni a jobb megélhetésért amit ebben az országban nem találnak meg, és nem élősködni, a románokkal is ugyanigy van. A cigányok meg mért vannak itt, dolgozni ?? A jó francokat !!! Lopni,csalni,hazudni,kizsákmányolni, és még sorolhatnám..... Persze megértem hogy vannak normálisak is, azokkal nincs gond, ki tudja meddig. Könnyen lehet hogy időzített bombák, hiszen egy oroszlánt is meglehet szelidíteni és egy kertben házikedvencként tartani, de kitudja hogy mikor falja fel a gazdáját MERT A VÉRÉBEN VAN a vérengzés. A cigányoknál a kizsákmányolás. Ez személyes vélemény, elhiszem hogy sokan mások a dolgot máshogy gondolják. Valószínü tirpitz hogy erre is majd idézeteket keresel mit lehetne megtámadni, de a lényeget figyeld, ha tudod miről van szó pl: "tolvajnép", akkor ha lehet ne támadd meg. Viszont hangsúlyozom nem tárgyaláson vagy, itt nem kell keresni a gyenge pontokat megtámadás céljából. Apropó "jött ment külföldi" -> ezt arra a külföldire értettem aki élősködni, bűnözni jön ide. ÉN DOLGOZNI megyek külföldre és nem bűnözni !!!