• Epikurosz
    Hát, ha zömében egyetértünk, akkor minek vered itt a nyálad?
    A milliót meg saccoltam, jó vagyok saccolásban. Persze, ráállíthatsz erre két közgazdászt, 3 romológust, és 5 pénzügyminisztert de ugyanez fog kijönni. Jó vagyok ezekben, hidd el, persze csak, ha akarod.
    Különben, nem könnyű lenne forintra kiszámolni, mert minden ilyen adat titkosítva van, mint az olajszőkítéses dossziék.
    Azt sem tudnám neked megmondani, hogy hány magyar emebrt öltek meg a cigányok csak 1990 óta, és persze fordítva is, mert minden ilyen adat titkos, ill. nincs is nyilvántartva.
    Pedig, a kategorizálás ősi tudomány és szokás, anélkül nem megy. Ha elmész a dokihoz, mert úgy érzed valami gond van, nem úgy müxik a dolog, hogy hát igen, kedves páciens, úgy általában Ön beteg, de azt nem mondom meg, hogy mi a baja, melyik szervvel van gond, mert az diszkrimináció lenne. Ön egyszerűen beteg és kész. Aztán suttyomban mégiscsak ad egy pirulát az epémnek. Most akkor van konkrétum, vagy nincs konkrétum? Van célirány, vagy nincs célirány?
    Felületesen gondolkodva nem lehet megoldásokat találni. Bele kell merülni az apró mocsokba is. Na, mindegy, megyek pihizni. Valahogy az a benyomásom, hogy a népszavi közeledtével megsokasodnak itt a kampányolók, és szeretném kevesebbszer felvenni a kesztyűket, mert van nékem annál jobb dolgom is, minthogy fényt gyújtsak.