mukievil#19
Na jo, eddig birtam egy évig hogy ne szoljak be, de most már nembirom. HIhetetlen irritálo ez a divatfikázás. Uwe Boll, mi ez a név, nem ismertem jo ideig, hallottam sok helyröl, hogy szar filmek, ezért utáljuk. Megnéztem a blood rayne (sorry nemtom hogy irják), nem volt egy hollowody popcorn mozi, de egyestés nézhetö volt, király nevében, szintén, tetszett, alig van film ilyen fantasy kategoriába, és jo volt, (gyürük ura, dungeon&dragons, ilyesmik). Ha kijön egy szuper effektezett film, mit csinál a nép, fuuuuuuuuu de szar, popcorn mozi, kijön egy, nem popcorn mozi, fujjjjjjj de szar nincs benne elég CGI. Ha valami történik, a nép sir, ez a mai divat. Akik sokan vannak sztrájkolnak, mi csak sirni tudunk. Persze mindenkinek lehet véleménye, de az ne a divat miatt legyen, mindenki merje bevallani legalább saját magának.
Nem akarom védeni sem támadni az illetö rendezöt... A másik kedvenc témám, hogy egyezik e a film a játékkal vs könyvvvel, most vagy könyvet olvasok, vagy játszok, én szerintem nyilván a filmtöl vmi mást várok, nyilván az ember többet vár, de sokszor, ami elöször készül el az a legjobb, nehéz utána jobbat csinálni. Aki meg fikázza a filmeket, mondjon olyat, ami neki tetszett, minden tökéletes benne, szorol szora, a könyv van a filmben... mondjon olyat...Bezzeg a mikora a könyv késöbb készül el, arrol ritkán hallani, hogy jobb volt.... Mert az már nem divatfikázás...
Na sorry, elragadtattam magam.... Igazábol, én tarozkodom Boll alkotásaitol, vmeik bejön és vmeik nem.... JOÉJT SKACOK LÁNYOK