• vanclemmons
    #39
    hogyha ennyire nem szimpatizálsz az apple termékekkel, akkor miért foglalkozol ennyit azzal, hogy meggyőzd az apple-használókat, hogy miért nem jó? bocsánat, hogy miért "középszerű"...?
    nyilván vannak hibáik, minthogy semmi sem tökéletes, de te enyhán túlzóan csak olyan tulajdonságaikat emelted ki, amik rosszak. ehhez képest sokkal több jó tulajdonságuk van...

    van egy olyan sandám, hogy itt mindenki ért vmennyire a hard meg software-ekhez meg ilyen-olyan processzorokhoz stbstbstb, de ha már az iPhone-t fikáztad, az nem jut eszedbe, h egy teljesen átlagos nő felhasználót, akinek fingja sincs arról, h hány megabittel áramlik az infó a telefonjában, nem az érdekli elsősorban, h a konzervet is fel tudja nyitni a telefonjával egy lakatlan szigeten, hanem h hamar hozzá tudjon szokni a kezeléséhez, tudjon vele e-mailezni, telefonálni, sms-ezni és kb ennyi. mindezt nagy kijelzőn. igen, vannak ilyen emberek is.

    nekem ipodom van, és ha kéne írnom egy pro-contra listát, így hirtelenjébe összevissz 2 dolgot tudnék a contrához írni... az egyik a fülese... de a prohoz viszont több oldalnyit. és ebben benne van az átláthatóság, és hogy kézre esik minden menüpont, nem kell órákat keresgélnem, h mit hol tudok beállítani.
    persze, nyilván nem mindenkit érdekel ez, azok a számtechgeekek, akiket szélsőségesen csak a belső felépítése érdekel egy zenelejátszónak, telefonnak, számítógépnek az vegye meg azt, amelyik megfelel minden szempontból az elvárásainak, aztán tököljön a kezelésével órákat... ha ez élvezet.
    szvsz az se elhanyagolható (aki ad vmit magára, és NEM azért, h megirigyelje a többi ember, hanem csak mert van stílusérzéke esetleg), h h néz ki. nyilván ez se számít rengeteg embernek, de inkább nézek egy esztétikusabb látványt ha választhatok. mert végső soron az számít, h mi tesz boldoggá... ha téged az a tudat, h mindent tudjon a lejátszód, telefonod, hát használd azt. de ne próbáld meggyőzni ilyen agresszívan a más véleményen lévőket, h nekünk miért nem jó, v miért vunk hülyék, mert a "csak középszerű" apple-t használjuk. mi a saját kütyüjeinket uúgy kiismertük, és tudjuk, h mi a jó bennük, és minden, csak nem középszerű. az meg már ne a mi hibánk legyen, h áldozunk rá kicsit több pénzt.