• Su0my
    #30
    "ráadásul amiben az Apple soha nem volt otthon, csúcs hardverrel"

    ez nagyon nagy tévedés. még ha nem is az épp kapható hűdejajde gyors cuccokat használja, de akkor is egyrészt az OS sokkal jobban gazdálkodik az erőforrással, másrészt pl a notiknál ha nézed, mutass már olyan elemeket, aminél kategóriájában (ohh és igen, árban!!) jobb hardvereket kapsz? és ne csak betűről betűre, nézd meg pl milyen a ház, satöbbi satöbbi.

    egy dolog igaz: MBP pl annyi hőt fejleszt hogy esélyed sem lesz gyereknemzésre, ha a combodon a géppel akarsz dolgozni, de ettől még high-end kategóriásak.

    az asztali iMAC-ek.. barátaim a PC-s világban egy olyat nem tudok mondani, ami meg tudná közelíteni.. igaz, volt 1 cikk itt az SG-n is hasonló próbálkozásról... [elnéző mosoly]

    amúgy meg továbbra is mondom, képzeljen akárki akármit az apple termékeket vásárlókról, szíve-joga, de ha születik egy cikk, amiben szerepel az APPLE-szó, akkor ne kezdjen már bele #123542353453-szor ugyanabba az értelmetlen, érvek és tapasztalatok nélküli fikázásba.. Maradjatok a Linuxnál, maradjatok a Windows-nál, az iRIVER-nél, a Nokiánál. Ja és egy jó tanács: ha lesz rá alkalmatok, 1 hét erejéig próbáljatok ki egy ájfont. Vagy Mac-et. iPOD is jó szerintem, füles egy kicsit mellétrafált dolog, de tömegközlekedésen utazva kiváló az is. Aki meg 101% hangerővel hallgatja, az úgyse hallja a finomabb részleteket, annak egy 350 forintos füllhalgató és 1000 forintos 5 MB-os mp3-lejátszó is bőven elég.. Meg alapból: MP3 és a minőség az két, egymástól jól elkülöníthető dolog :))