• Sanyix
    #23
    "mottó alatt meg sem adod az esélyt az általad fikázott termékeknek, hogy bizonyítsanak, mert ki sem próbálod őket."

    vicces hogy minden apple fan sznob ezt írja. Erről beszéltem, ez az apple életérzés. Az a legpoénabb, hogy ezt olyanok írják akik nem próbálnak ki mást, mert az apple a menő(egyébként honnan veszed hogy nem próbáltam apple cuccot? mert nem tértem meg? :D). Egyébként a kütyük funkciói, tudása le van írva, legtöbb esetben próba nélkül pontosan tudni lehet mit tud, aminél nem az pl egy monitor, mert ott nem tudják leírni milyenek a színei, meg ilyesmik, bár hozzáértéssel, részletes műszaki leírásból ott is ki lehet következtetni hogy kb mit várhatunk.

    "Mi az hogy "szokott"? Itt ütközik ki hogy gőzöd sincs a termékeikről. Hol középszerű pl egy MacBook?"

    És az iPod milyen? Középszerű hang, gyenge tudás, magas ár (konkurencia az első kettőben sokkal jobb, és persze olcsóbb is).
    És az apple tv milyen? Ugyan az a helyzet mint előbb.
    Ne emelj ki egy olyan dolgot ami esetleg jóféle, miközben az agyonhájpolt tömeghisztis termékeik olyanok mint ahogy írtam...

    "Arról meg nem az Apple tehet, hogy itthon baromi drága... De erre is van megoldás: kintről kell behozni."

    Érdekes hogy pont csak az apple ilyen különösen drága. Pikkel rá az állam? Dupla vám vonatkozik rá? Van egy sejtésem, ha nem apple lejátszót rendelnék külfölről, az is annyival olcsóbb lenne, mint amennyivel az apple cucc...

    "A jelenlegi iPod Nanoban van a kategóriájában a legjobb felbontáső kijelző. Középszerű, LOL."

    Gratulálok, hogy egy zenelejátszóban a legfontosabb dolog neked a kijelző felbontása. Normális ember lexarja milyen a kijelző, mert nem a kijelzőt hallgatja. Mondjuk nem is lehet más előnyt mondani, mert hangminőségben megint csak gyenge közepes, tudásban is elmaradott, és persze az ára is borsos.

    "És az iPhone-t miért viszik mint a cukrot? Várj, hagy találjam ki! Mert egy díszdobozba pakolt telefon, amit bekajál a sok birka. Persze, véletlenül sem azért, mert az eddigi leg-felhasználóbarátabb telefon."

    Miért eszik több millió légy szart? Miért a valóságsók a legnépszerűbbek?
    Miért fáj egyeseknek egy kicsit is megeröltetni az agyukat egy kevésbé felhasználóbarát telefonnál? Miért szükséges gyp-s felhasználói felületet használni elvileg értelmes embereknek?