• Su0my
    #17
    "egyedül a marketingosztályának jár a piros pont."

    idézet kidstől, aki fikázza az APPLE-t.
    én az APPLE-ben a marketinget és Steve Jobs-ot utálom a legjobban amúgy.
    meg azt, hogy mindenki ledivatköcsögözik, ha esetleg védeni próbálom alaptalan kritikáktól (nem mintha pont erre lenne szüksége "jaj-szegény-Applenek" xD).
    attól, hogy sok majom vesz úgy almás terméket, hogy fingja sincs arról, az miért jó/mire és hogy kéne használni-ez van. Ugyanúgy vesznek szar PC-ket is.

    Yvan apple-buzi jelzőt kikérem magamnak, az tény, hogy szimpatikusabb, mint a Microsoft és társai, de semmi több. Az, ha próbálom kicsit lehűteni az érv és tapasztalat nélküli fikázókat, ne legyen már gáz..

    Viszont amit mondasz: igen, én is úgy képzelem el a dolgot, mint a mostani Apple TV szoftverfrissítése: ugyanis ha mondjuk pl vidd be a szervizbe, fizess 10 ezer magyar forintnak megfelelő összeget, cserébe kapsz 1 szoftverfrissítést, egy kontrollert (vagy ha kérsz bizonyos felárért többet is, esetleg netről is lehetne tölteni ugye ha már apple tv kontroller meg 3 napon belül postázva), játékok netről demo, ha tetszik, kifizeted etc... na akkor igencsak versenyképes szolgáltatás lenne.