• archkoven
    Én ezzel a döntéssel abszolút egyet tudok érteni. Szerintem a bevándorlók sokkal nagyobb ellenőrzése szükséges a jelenleginél. Rengeteg ember érkezik az únióba aki ott bűnözésből kívánja magát fenntartani. Minden ami ennek a megakadályozására irányul egészséges önvédelmi reflex a közösség részéről.
    Én attól félek, hogy itt Európában hamarosan nagyon nagy problémák lesznek, a bevándorlók tömegei lassan kezelhetetlenek lesznek, asszimilálódni nem hajlandóak, viszont egyre erélyesebben követelik majd a jogaikat. Zömök egy olyan világból érkezett ahol az emberi jogokról teljesen más nézeteket vallanak. Elég csak megnézni, hogy ezek az emberek milyen országot építettek odahaza maguknak. Ugyan azt a mentalitás hozták magukkal amit ott felvettek és ezt tanítják majd a gyerekeiknek akik tapasztalat szerint nem lesznek kevesen.
    Egyszer már mi magyarok pórul jártunk a cigányokkal, úgy néz ki, hogy most Anglia, Franciaország, Németország, stb. is ugyan erre készül.
    Egyébként meg ha nem tetszik, akkor nem kötelező ide (ill. főként a gazdagabb régiókba) jönni, otthon is lehet maradni.