• arrakistor
    #15
    nekem tökmind1 1 gigahercnél nagyobb procira SOHA az életben nem lesz szükségem , ilyeneket pedig gyárt Intel is AMD is , szép számmal jókat, de még Transmeta Crusoe is, meg SiS is és talán még Cyrix is meg kituggya még ki

    szeretem az AMD Athlon szériát, jónak találom hogy az AMD vezette be először a 64 bitet de a sokmagos procit én már egy kicsit túlzásnak tartom.. mire az a sok gigaherc?? játékra? ezért kellene ennyit rinyálni?
    a szuperszámítógépek a laborokban egyébként is sokkal gyorsabbak, ugyhogy no para! az okos tudósok, az okostojások tudnak rendesen dolgozgatni a laborokban.

    én az Intel helyében downgradeelnék és inkább a kevés fogyasztásra, jó hűtésre koncertrálnék, az AMD helyében is.. a gyakorlatban még a legbénább pöcökverő irodistának, koordinátor, meg mittomén milyen fantázianevű semmitevőnek is elég egy Ofisz, egy Wörd, 10 vírusirtó , meg a net (ja meg min. 1 giga ram) erre bőven elég egy 2 gigaherces gép is !! és azzal már lehet sutyiban DC-zni is , ha a főnök nem láttya. És ennyi. Viszta kihalt, egy jó Linux meg beéri 1 gigahercel (és 256 rammal) és ugyanazt tuggya: Wörd ,Ofisz, igaz ez Open, meg a net.