A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
-
Jim79 #879 Ennyi negatívum.., srácok.., sztem sokan nem játszottak az RA2-vel.
Először is, a TW3 az nem RA2. Más környezet, más alapok.
A grafikai megvalósításában szerintem teljesen követi a a második részt. Ugyanaz a gics megvan, csak 3D-ben. Ezt nem szabad összekeverni a TW3 komor, olykor darkos képi világával.
Bevallom azért, én is felszisszentem az első vizuális kontaktus után, de tetszik..! Meg kell említenem azt is, hogy bár igaz a CnC3 motor, de feljavított változat. Nekem a TW fullban ment, ez most mediumon van és szépen lassan tolom feljebb, mert fullban belassult.
A tutorial kicsit szájbarágós, de végigcsináltam, hogy tisztában legyek a változásokkal.
Jelenleg az orosz kampány mittomén hanyadig küldijét csinálom. A coop mod tetszik első hallásra, majd kiderül később, viszont a gépi társ..., na az kicsit zavaró számomra.
A nagy elődöt követve itt is megvan, hogy nincsenek nagy über nemlehetlerombolni egységek.., darabszámra megy a dolog.
Mindent egybevetve, a hangulat, az átvezetők, a grafikai világ igenis méltó arra, hogy továbbvigye a Red Alert nevet.., aki nem így gondolja, próbálja ki az előző részeket..!
Tetszik..!
Over