A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
-
SlaCker #1212 Nahh,de sokat írtok egy nap! :DDD Visszaolvastam :)
A vége fele az apokalipszis tankhoz annyit,hogy kezdem megszokni,mert "nem biztos" ha jól láttam akkor kifejlesztettem az hogy a tankok üssék el az embert.Viszont én mikor igáztam haveromat akor 4 apotankra ráhalyítottam az Iron Courtont "(vasfüggönny) ezt le tom írni. :DD"
és elindultam ő pedig sok tankal ott ált előttem.Arra lettem figyelmes hogy az apotankok keresztül mentek az egész bagázson.Úgy ahogy voltak és útjukbaestek széttiporta őket.Remélem jól láttam.Atack volt keményen :DD
Az atom az jóbeszólás volt. :DD Bagoly81 te valami extra RA 3-al játszol? :D Pesze nem gond kicsit keverted. :)),de jóbeszólás volt. :D
Én nem tom mikor Kurkovot kellett támadni akkor én bevallom hogy 3x kezdtem újra,de hozzáteszem hogy közepes nehézség és mindíg hajszálon múlt a dolog.Amúgy én a kikötőjét igáztam le elsőnek az bevált.Mondjuk szegény alparancsnok nem élte túl aküzdelmet. :((
Na más :))Ha minden jólmegy akkor szombaton megveszem a premier kiadást.Megéri??13.000Ft.
Bár hülyekérdés,de kíváncsi voka véleményetekre.
Mondjátok tuti a poszter?? :DDD
Remélem még lessz is.
Amúgy bocs,hogy ennyit írtam csak 12óra melóvan és vissza kell olvasni. :DD