A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!

Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
  • Zotya26Bp4
    !!!PROBLÉMA!!! Sziasztok megvettem a játékot Premier Edition és 2 gondom lenne.
    1.A pussz pályákat honnan tudom ténylegessen letölteni? mert itt ugyan van egy link de a EA fiókra dob és beléptem de semmi letöltés nincs.

2.A játékot nem tudom REGELNI a EA fiókomban. operával próbálom és amikor kiválasztom, hogy PC ezt írja ki__"Ez a HTTPS lap információt szeretne küldeni egy nem titkosított lapra account.ea.com oldalon.

Az adatok titkosítás nélkül lesznek továbbküldve. Fontos információk küldése ezen a módon nem ajánlott."__ Elküldésre klikkelek.majd red alert 3 bepötyögöm a serialt minden létező módón és ezt írja ki "Az általad megadott kód nem elérhető. Kérjük ellenőrizd és próbáld újra. További információért kattints ide." itt semmi. IE alatt sem meg.
    ui.: HA VALAKI TUDNA SEGÍTENI MEGKÖSZÖNNÉM
    Ja és az EA-nak üzenem remélem valakihez eljut :-) MI A FA....K kell ezt a játék regisztrációts multit meg mindent ennyire megbonyolítani? nem vagyok kezdő de ez KATASZTRÓFA !!!!!!!!!!!!!!!vagy öregszem ?:*))

Sziasztok :-)