Su0my#10
"A többiek inkább kvarcjátékokkal és divatkellékekkel próbálják meghódítani a vásárlók szívét, melyek telefonálásra is használhatóak"
divatkelékek, na az igaz, de hogy kvarcjáték.. na ez a szó, ez illik pontosa na nokiákra. sokmindent tudnak, méreteihez képest nyilván korrektül, de mindig megmosolygom azokat a hozzászólásokat, amikor valami fikázásának az az érvelése (és én itt akkor is elsősorban az ájfónra gondolok), hogy jaj de ezt tudja a nokia és jajde divatcikk meg jajde gagyi kvarcjáték ez a telefon.. közben pont a nokiákra jellemző ez a két jelző:) igen, a divatcikk is. ha már a piacot uraló iPOD is szar kaki noob divatcikk, akkor ugye hasonló logikával a nokia is az. márpedig szerintem utóbbi inkább.
nem is az a baj, hogy ugyanazok a specifikációk más köntösben (ó én most designra nem is gondolok, mert olyan szavak nincsenek magyarul, amik leírnák, mennyire félretervezettek a nokiák nagy része.. és NEM CSAK kinézetre. szoftverergonómia, telefon kezelése, kézreállása, stb), hanem hogy egyszerűen ha nem rugdossa meg a valagukat pl egy APPLE-féle világmegváltó ötlet (nyugi, nyilvánvalóan gúnyos hangnem, ha valamit utálok az APPLE-ben, az a marketingjük-gyk világmegváltót két jó nagy idézőjel foglalja közre képzeletben), akkor kiadták volna a következő tökugyanolyan symbiant, majd avval 15 tök ugyanolyan telefont, szétosztott specifikációkkal blabla. na jó mit is akartam evvel mondani: az ég egy adta világon semmit sem fejlesztenek. PONT.