BlackRose#33
Yes Master I will worship your little empty head master.
Nagyon örülök, hogy fenséged figyelmeztet bennünket buta embereket, hogy mennyire tudatlanok vagyunk. Fogalmi zavarok? kb. amikor te még a homokba pisiltél én etimológiát és epistomológiát tanulmányoztam (gyorsan keress utánna a google.com-on mert úgysem hallottál ezekről a szavakról) és pl. Wittgenstein és Popper fő műveit néhányszor olvastam el. Csak nyomjad a google.com-ot és a Wikipédiát lehet, hogy a végén még valamit megtanulsz, mert ezekről a dolgokról elég sok helyen lehet olvasni az Interneten. (persze akkor nem volt Google és Wikipédia, de amikor már volt hozzáférhető Internet akkor pl. az Altavista és néha a Yahoo is elég sok jó induló információt adott, persze a könyvtárban az információs rendszer évekkel azélőtt segített a keresésben (és persze a hús vér könyvtárosok is akiknek most is köszönetet mondok).
Nézzük csak mit is mond a híres 1828-as Webster (ami annyira jó, hogy ma is kiadják és valamire való értelmiségiek ezt használják alapnak) a törvény definiciójáról:
persze én nem is említettem a törvény definicióját (ha figyelmesen olvastál) csak azt mondtam, hogy a törvény mire szolgál... ami nem egyenlő a definicióval, hanem a lopás definíciójáról mondtam egy két dolgot:
Na én itt kiszállok... láttam már buta embert, de te kb. megdöntötted a világcsúcsot. Sok szerencsét az életben, és nincs szükségem a véleményedre, és kérlek ne is figyelj oda arra amit én irok, a legjobb ha elmegyünk egymás mellett, mert semmi értelmét nem látom annak, hogy kommunikáljunk. Van itt az SG-n elég ember akit becsülök (még akkor is ha nem értünk egyet mindenben vagy akár semmiben sem), úgyhogy megleszek a te dumád nélkül is és ugye te is az én dumám nélkül. Mégegyszer, sok szerencsét az életben, nem válaszolok az irásaidra többet (persze nem zárom ki a dolgokat, ha értelmes kritikát kapok akkor felülvizsgálom a döntésemet, de az általad irtak alapján nem hiszem, hogy ennek nagy az esélye) úgyhogy, ne koptasd hiába a billentyűket és ne foglalkozz velem mert én sem foglalkozom veled.