RealPhoenixx#32
BlackRose: latod mennyire egyugyu vagy ugye?? Szintre ereszkedes??
Ocsikem te annyira sotet vagy, hogy neked mar a felemelkedes is ereszkedes, de a fogalmi zavaraidbol adodoan nem csodalkozom, hogy ilyen primko a felfogasod, nah mind1, hogy tenyszeruen egy kicsit helyretegyelek kis kolok:
www.google.com, www.wikipedia.hu, www.yahoo.com
(tanuld mar meg hasznalni legalabb ezeket a keresoket, ha mar a fejedbe annyira keves szorult, hogy azt sem tod mi micsoda)
NB:
1. "törvények csak segítik őket tiszteletben tartani" - ez a baromsag is csak alatamasztja amit emlitettem, olvass mar utana a torveny definiciojanak, es hidd el, nem olyan buta emberek definialtak mint amilyen te vagy
2. "A tulajdonjog persze nem törvényi dolog" - ocsisajt, ki irta ennek ellenkezojet?? Tanulj mar meg olvasni, vagy a szovegertelemzessel is problemad van esetleg? mert akkor megertem a masik okat, hogy miert olyan gyalazatos a tudasod
3. "előszür tulajdonjog kell ahhoz, hogy tulajdon lehesen valami" - latod latod baz, nagyon el vagy kavarodva, tanulj picit pls, es ezt a leereszkedest ne is emlitsed senkinek, mert korberohognek
/segitek kiigazodni: elosszor tortenik a tulajdonba vetel, vagyis a tulajdonlas, es ez utan lesz jogod ra, amennyiben ...... *ugye mindent azert csak csak nem kell a szadba ragni, csak csak valamivel ovis szint folott vagy*/
4. az, hogy nehany angol nyelvu mu cimet, vagy angol szot ide hanysz, szted ki esik hasra tolle?? mert hogy te ezektol hasra estel, az nem jelenti azt, hogy mas is annyira buta, hogy hasra kell esnie ezektol, csakugy mint neked
5 Sztem tanulj meg leszakadni a buzerarol, es ha valamit nem tudsz, akkor kerdezz, de a baromsagokat ne hintsed folyamatosan, plane tobbszori figyelmeztetes (rautalas) utan NE!