• Qwerty4
    #961
    Kíváncsi vagyok akkor, hogy mivel baltázhatták el.

    Amúgy vélemény erről a játékról:

    "Ahogy végére értem az első résznek, máris folytattam, folytatnom kellett a sorozatot, nem akartam várni, nagyon kíváncsivá tett a befejezés.És az egész történet nagyon érdekelt.Hogy miért ilyenek ezek a kutyák, mi történt a bányával, mi történt az apánkkal (főhős apájával), mi okozta ezt az elnéptelenedést és a tragédiákat.Ezekre a kérdésekre választ is kaptam a Black Plague-ban.
    Ezúttal azért egy kicsit könnyebbé vált a dolog, az új ellenségek elől könnyen el lehetett menekülni, a puzzle-k, feladványok is sokkal egyszerűbbek voltak.
    A játék maga sem volt annyira sötét, mint az elődje, majdnem minden meg volt világítva.De ettől függetlenül még félelemben tudott tartani.A bennünk lakozó másik "lélek" szivatásai ütöttek még nagyot.De az új ellenek is eléggé félelemkeltőek voltak..
    A mentések tökéletesen lettek megoldva.Nagyon jól összekötötték a mentési rendszert a játék világával.Így igazából nincs is az egésznek olyan lehetetlen, gépies hatása.Amikor mentünk, eltávozunk egy másik világba és ezt így is magyarázza.
    A grafika szerintem tökéletes ehhez a műfajhoz (kaland, túlélő horror), néhány helyen meg különösen szép is (pl. könyvtár).
    A hangok vérprofik lettek, nagyon hatásosak és teljesen feldobják a játékot.Igazából nélkülük nem is igazán nevezhetnénk horrornak ezt a játékot.

    Negatívumok:
    -volt egy kis rész, amit untam
    -világosabb az előző epizódnál
    -kevésbé érdekes feladványok vannak a játékban
    -rövid

    Pozitívumok:
    -hangulat, félelemkeltés (van , amikor sokkal hangulatosabb, mint az előző rész)
    -a sztori (rengeteg minden kiderül, kb. beigazolódott a sejtésem a rejtéllyel kapcsolatban)
    -nagyon jó kezdés
    -az álomvilág, hallucinációk
    -hangok, zenék
    -mentési rendszer
    -az új szereplő a "fejünkben"
    -műtárgy gyűjtögetés (bár hasztalan)
    -grafika
    -érdekes végjáték

    Értékelés:95%

    Talán egy fokkal jobb volt az előzőnél, viszont így is nehezen adtam meg a 95-öt.De végülis, mindegy. "

    Az előzőt 94-re értékeltem...