• szvini
    #89
    nem általánosításra gondoltam, de nem volt kedvem külön külön válaszolgatni, hanem egyben leírtam és kész, tudod te nagyon jol mi vonatkozott rád abból amit irtam (csak kisebb része, a többi tényleg nem rád :) ), de ahogy látom te is jól, hogy mit irtam neked, és mi az amit nem neked szántam, bocsi hogy nagyon egy kalap alá vettelek a másik emberrel, ez nem volt szép tőlem :(.

    De azért, elfér egy vírusírtó a gépen, a NOD32 meg főleg nem az a memóraizabáló fajta, elég jól elműködik a háttérben, tudod jobb félni mint megijjedni, de hát te tudod. Én akkor is azon vagyok jobb egy alap biztonság, mégha nem is oldja meg a világbékét.
    De akkor sem értek egyet ezzel, "nincs vírusírtom, mert minek, vírusom sincs soha", most hagy ne mennyek bele megint.

    De a winampot csak példának szántam, nem feltétlen kell kárt okoznia attól hogy valamiben spyprogram van.


    "És hidd el ha nem töltesz le minden szart a netről amiről azt sem tudod , hogy micsoda akkor el kell lenned írtó nélkül is."
    Tudod néha ha valami ujat kell kipróbálni, valami tegyük fel nem tömeg prgoramot, megeshet hogy roszra esik a választás, de ez mondjuk elég kis esélyes, meg nem tudom mi neked a szar, na mindegy, ez már csak felhasználás meg igény kérdése, hogy ki mit használ.