• szvini
    #67
    Hát ti olyan hülyék vagytok, mint egy hegy (Enlight, Ari 18).

    Az hogy nincs vírus irtod, az engem nem érdekel, legyél rá büszke, de azt állítani hogy nicsn is vírus a gépeden mert "tudsz netezni", na azt nem állítanám, főleg ha nicsn semmi ellenszered, akkor még annyi esélyed sincs hogy tuggy róla, ha netalán lenne vírus. De te ugy is tudod, hova kell katittntani, és neked ezáltal soha nem lesz vírusod.
    Süt rólatok az értelem, nem mondták még, hogy menny el pékségbe kemencének.

    Meg a vírus irtós dolognak most semmi köze sincs a témához, most idézek:
    "Én biztonsági szempontból nézem és úgy rossz, nagyon rossz!", ez alatt nem a vírus irtóra kell feltétlen gondolni, alapból nem is beépítettek az oprendszereken, vagyis nem nagyon tudok róla, tehát nem általános dolog:). A biztonság alatt, az operációsrendszer szolgáltatásaira kell gondolni ami benne van, hogy megvédje önmagát, az más hogy vesz az ember egy kiló programot, hogy azzal a céllal, higy majd tönkretehetetlenné teszi a gépét.

    ergó, Vírus alatt nem csak arra kéne még mindig gondolni, hogy jaj kárt okoz a gépemben és lerombol mindent, majd felfalja vacsorára, elég ha tuttodon kívül összeszed rólad mindent ami jól esik neki :), csak hát sajna sok a user és nem jut mindenre ideje szegény rosz szándékú bácsinak :). Nagyobb haszon az, ha hasznot szerez (nem feltétlen anyagi, maga az adat is érték :) ), mintha csak szimplán tönkreteszi a géped poénból.


    Szvsz, felőlem aztán használhatod a gépedet ahogy csak jól esik. Te géped, te tudod.

    Én is tudok jól kattingatni rajtad kívül, pedig itt is van tapasztalat, de sajnos pl.: volt már olyan barom aki odaült a gépemhez, és amig nem voltam és azzal szembesültem hogy jaj de szép vírusos let a gépem, meg jó magam is letöltök ezt azt, mert hát nekem se telik mindent megvenni, és ott is előfordul egy két szar reales amiben megesik egykét rossz szándékú kártevő. Vagy lehet teljesen free program.

    De jobbat is mondok én neked, ha olyan okos vagy! Hétköznapi szoftverekben mint pl a Winamp, abban anno alapból volt kémprogram, manapság nem tudok róla :), sőt májkroszofték is beleteszik a magukét, "statisztika céljából", persze nem mondják meg ha csak kiderül.


    Na remélem nem irtam nagy ökörségeket, de már felabszott, ez a nem kell vírus írtó, van Chuck Norris a gépemen duma, és minen jó mióta élek. Ez a hozzá nem értés ne továbbja. Minden olyan szép lenne, akkor még vírus sem lenne, és a vírusírtó szót se ismernénk csak a szkifi filmekből.

    Na jolvan, ennyi elég volt, napi dühnek