• Su0my
    az alábbi kifejezések közül egy kifejezést sem használtam emlékeim szerint. Linux fan távolról sem vagyok ;) Moonman meg igenis egy gyökér, én prohardveres fórumokat is olvasom és hát ha 2 hozzászólást elolvasol tőle, süt róla suttyóság, illetve, hogy pénzért fényezi a windows-t ;)

mellesleg a ha Pistának hívja valaki a Vistát az miért is primitív?:) meg M$-nek?:) szerintem valahol van humor is ezekben az elnevezésekben, a Pista meg egyáltalán nem is rosszindulatú. De hívhatnám Winfosnak is, attól még nem lennék primitív, csak más lenne a véleményem.

SP1-es Vistát nhem láttam (egy jó ideig még nem is fogok), toldozgatott-foldozgatottat nemrég, spec avval nem sok baj volt, nekem semmi bajom a vistával->avval van, ahogy kiadták, amit ígértek és amit nem tartottak be. nem floodolom agyon tovább a topicot szóval:

cousin333: xD ez szellemes:) arra próbáltam célozni, hogy amikor kiadták a Vistát, eléggé béta-szagú volt. az SP1 a folt-gyűjteménnyel meghozza az elvárt stabilitást, bugok javítását bla bla