• DjDano
    #32

    Dark Angel
    "Az az oldal nem obiejtív , még csak megnézésre se méltó"

    De bizony hogy objektív, ott tényeleg olyan emberek írnak cikkeket aki nem kicsit konyítanak a dolgokhoz. Tényszerű, magas színvonalú cikkek, ellentétben a magukat szakértőnek kikiáltó bulvárbohócok ömlengéseivel...

    Ott bizony nem sok esélye van egy fikázónak, mert rövid úton rájön hol is a helye :)

    asysoft
    "Az SP1 azért van, hogy ne egy "bugos ratyi" legyen."

    A Vista most sem bugos ratyi... Az tény, hogy az SP1-el még kiforrottabb, stabilabb és biztonságosabb lesz. Itt részletesen le van írva mit is javít az SP1:

    Windows Vista Service Pack 1 információk

    Tinman
    "Ez tényleg így van. Általános netezési szokások és az Outlook teljes mellőzése mellett nincs nagyon félnivaló a gonosz trójai lovacskák és férgecskék ellen."

    Ember ekkora sületlenségeket ne állítsál már... Nem a klienstől függ, hogy kapsz e trójait vagy mást. Mellesleg a Vista Windows Mail progija nagyon jó, nincs szükség Outlookra se. Nem beszélcve arról, hogy a NOD minden bejövő levelet ellenőriz... 1 évi Vista használat alatt mail-be még nem kaptam vírust...

    Általánosságban a vírusírtókra igenis szükség van! Kaptam én már vírust híroldalról is... Aki azt hiszi csak pornó, warezről kaphat óriásit téved. Amugy meg nem hinném, hogy minden programot megveszel eredetiben, márpedig ott is előfordulhat vírusfertőzés, még eredeti release-ben is!