A Garmin első mobiltelefonja.
  • GregSB
    #14
    Az iPhone szerintem is szebb, viszont ez sem csúnya, funkcionalitásban pedig jóval túlmutat rajta. Én is rá vagyok kattanva az iPhone-ra, de:

    1. Nem lehet itthon kapni. Legújabb pletykák szerint elmarad a novemberi itthoni premierje, majd 2009-ben lesz valamikor, amikor az Apple végre bevezeti itthon is az iTunes Music Store-t.
    Persze lehet törtet is venni, de fog a halál 150K-t fizetni érte, meg én jobban szeretném ha nem lenne feltört telefonom.

    2. Ha lehet is itthon kapni 99% hogy csak a T-comnál lesz, előfizetéssel meg hűségnyilatkozattal. Én már 6 éve egy másik szolgáltatónál vagyok, és ebből kifolyólag évről évre nyalják a seggemet, kapok kedvezményeket, mert régi vásárlójuk vagyok. Nem szeretnék egy telefon miatt szolgáltatót váltani.

    Ezzel szemben a Nüvifone-t már lehet szeptemberben-októberben lehet majd kapni itthon. Meglátjuk.

    "ilyen snassz Mio navigációkra hajazó műanyag kockából már több tucat van."

    Őőő, nem tudom mennyire ismered a Garmin régebbi termékeit, de ez a telefon tökéletesen beleillik az eddig képviselt dizájnjukba. (mind a GUI mind a telefon). A Garmin 19 éves cég, a Mio 2002-ben alapult, szóval ha valami hazaj valamire az max fordítva lehet :D