• Kagemusha
    nezd, neked ez igy esik jol, en pl. viszont szeretem magam eldonteni, hogy milyen programmal akarom a szorakozasomat, munkamat elvegeztetni
    tehat koszonom szepen, adjanak nekem egy szuz oprendszert, az alkalmazasokat majd en felpakolom, azt es akkor, amikor akarom
    ugyan mar, hadd dontsem el, hogy az MSN-t akarom hasznalni vagy a GAIM-et, az IE-t vagy a FF-ot, a WMP-t vagy a VLC-t es meg sorolhatnam
    ehelyett mi van? lenyomjak a torkomon azt, amire nincs szuksegem, ezzel biztonsagi rest hagynak a kulvilag fele, amit persze nekem kell majd betomnom
    olyan ez, mintha agglegeny letedre az autodhoz mindenaron el akarnanak adni egy gyerekulest is. minek? agglegeny vagy, masreszt majd te eldontod, hogy megfelel-e az auto gyartojanak ajanlata x-ert vagy masikat kersz y-ert, foleg, ha y<x... joval kisebb!
    esetleg igy olcsobb lehetne az oprendszer is, tobben megvennek legalisan, stb.
    ezek a hozzaadott hasznalhatatlansagok (figyelem! ez az en velemenyem, neked lehet, hogy hasznalhato, en nem szeretem) is megnovelik az arat